Specificaties En Afbeeldingen OnePlus 7 Gelekt

OnePlus-7OnePlus zal naar verwachting volgende maand de opvolger van de OnePlus 6T introduceren, maar we weten nu waarschijnlijk al hoe de smartphone er uit komt te zien en over welke hardware de smartphone beschikt. Zowel de renders als de specificaties van de OnePlus 7 zijn nu namelijk uitgelekt.

De renders, die zijn gedeeld door Sudhanshu Ambhore, tonen een smartphone waarbij het scherm vrijwel de gehele voorkant in beslag neemt. In de case voor de OnePlus 7 zien we aan de bovenkant een uitsparing voor een pop-up selfie-camera.

Volgens de bron beschikt de OnePlus 7 over een driedubbele camera aan de achterkant, bestaande uit een 48 megapixel reguliere lens, een groothoeklens en een dieptelens. Het 6,1-inch scherm heeft een screen-to-body ratio van 95 procent. Intern verwachten we de nieuwste Snapdragon-processor in combinatie met 6GB of 8GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte. Mogelijk komt er ook een speciale variant met meer werkgeheugen en opslagruimte. De accu heeft een capaciteit van 4000 mAh en ondersteuning voor Warp Charge. Een 3.5mm koptelefoonaansluiting ontbreekt. OnePlus zal de smartphone in mei waarschijnlijk officieel introduceren.

via [want]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.