Oppo Introduceert Betaalbare Oppo AX5s

Oppo-AX5sOppo heeft een nieuwe smartphone geïntroduceerd. De zogeheten Oppo AX5s heeft niet de krachtigste hardware, maar wel een moderne uitstraling en een grote accu. De AX5s krijgt een adviesprijs mee van omgerekend 265 euro.

De Oppo AX5s beschikt over een 6,2-inch scherm met een resolutie van 720 x 1520 pixels en een screen-to-body ratio van 89,35 procent. In een kleine waterdruppelnotch vinden we een 8 megapixel camera. Achterop heeft Oppo een 13MP + 2MP dual-camera geplaatst. Intern vinden we een Mediatek MTK6765-processor, 3GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart en een forse accu met een capaciteit van 4230mAh.

Oppo-AX5s-2

De smartphone heeft onder andere een Smart Scan functie, waarmee gebruikers documenten en visitekaartjes kunnen inscannen en bewerken. Ook heeft de smartphone een Smart Bar tool, waarmee het mogelijk is om eenvoudig te wisselen tussen applicaties.

De Oppo AX5s komt later deze maand op de markt voor omgerekend 265 euro, maar het is nog onduidelijk wanneer en of de smartphone ook in de Benelux zal worden uitgebracht.

via [want]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.