Renders Tonen OnePlus 7 Die Qua Design Bijna Identiek Is Aan De OnePlus 6T

oneplus-7-render-1Tech-lekker OnLeaks heeft een aantal renders gedeeld van de OnePlus 7. Het valt op dat de smartphone er bijna hetzelfde uitziet als de OnePlus 6T.

Volgens eerder gelekte renders en geruchten krijgt de opvolger van de OnePlus 6T een scherm die vrijwel de gehele voorkant in beslag neemt. Ook zou de smartphone beschikken over een pop-up module voor de selfie-camera. OnLeaks heeft nu echter een aantal renders gedeeld waarop we de OnePlus 7 zien, die bijna hetzelfde uiterlijk heeft als de OnePlus 6T. Op kleine details na, zoals de fliter aan de achterkant, zijn de toestellen gelijk.

Als we alle berichten van de afgelopen maanden bekijken lijkt het erop dat OnePlus twee varianten van de OnePlus 7 zal introduceren. De reguliere OnePlus 7 zien we hierboven. De eerder gelekte variant met dunnere schermranden en een pop-up camera heet waarschijnlijk OnePlus 7 Pro. Intern verwachten we bij beide versies minimaal 6GB werkgeheugen en een Snapdragon 855-processor. Naar verwachting zal OnePlus de smartphones op 14 mei officieel introduceren.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.