Nieuwe Details Moto Z4 Play Gelekt

Motorola-Z4-Play-renderOp het internet zijn weer een aantal nieuwe details uitgelekt van de aankomende Moto Z4 Play. De smartphone krijgt volgens de geruchten onder andere een Snapdragon 675-processor, een 48 megapixel camera en een in-display vingerafdrukscanner.

De bron 91mobiles spreekt over de Moto Z4, maar de genoemde specificaties komen overeen met eerder geruchten over de Moto Z4 Play. Daarom gaan we ervan uit dat het ditmaal opnieuw over de Moto Z4 Play gaat. Volgens 91mobiles krijgt de smartphone een 6,4-inch scherm met een FullHD+ resolutie. De accu heeft een capaciteit van 3.600 mAh en de camera heeft een resolutie van 48 megapixels. Aan de voorkant vinden we een 25 megapixel selfie-camera. De vingerafdrukscanner zit verwerkt in het scherm.

Ook heeft de Moto Z4 Play ondersteuning voor Moto Mods. Het zal onder andere mogelijk worden om een 5G-module op de achterkant aan te sluiten. Ook zou de 3.5mm koptelefoonaansluiting nog gewoon aanwezig zijn.

Het is nog onduidelijk wanneer Motorola de Moto Z4 Play officieel zal introduceren. De adviesprijs zal waarschijnlijk ergens rond de 500 euro komen te liggen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.