“Google Pixel 3a Kost Minder Dan Verwacht”

Google-Pixel-3a-paars_headerOp het internet zijn de prijzen van de nog onaangekondigde Pixel 3a en Pixel 3a XL opgedoken. De toestellen krijgen volgens de laatste berichten een lagere adviesprijs mee dan eerder werd gedacht.

Google zal op 7 mei tijdens zijn Google I/O-evenement de mid-range Pixel 3a en Pixel 3a XL introduceren. Specificaties en renders zijn al verschillende keren uitgelekt, maar over de prijs is nog wat onduidelijkheid. Eerst werd gesproken over een adviesprijs van ongeveer 450 euro voor de Pixel 3a, maar volgens YouTuber Brandon Lee van This is Tech Today krijgt de smartphone een adviesprijs mee van 399 dollar, omgerekend ongeveer 356 euro. De europrijs zal waarschijnlijk iets hoger uitvallen, waardoor de smartphone in Europa waarschijnlijk 379 euro gaat kosten.

Het gaat hier om de 64GB-uitvoering van de Pixel 3a, die intern is voorzien van een Snapdragon 670-processor. De Pixel 3a XL met Snapdragon 710-processor kost volgens de YouTuber 479 dollar. In Europa is een adviesprijs van 450 euro aannemelijk.

Daarnaast zijn er afbeeldingen opgedoken waarop de verpakking van de smartphone te zien is. We zien op de doos onder andere een opvallende gele powerknop. Onderaan zien we de specificaties van de smartphone.

Google_Pixel_3a-XL-verpakking

Over een paar dagen zal Google de twee mid-range smartphones officieel introduceren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.