OnePlus 7 Pro Doorstaat Duurzaamheidstest JerryRigEverything

OnePlus_7_ProJerryRigEverything is een YouTuber die regelmatig duurzaamheidstests uitvoert bij populaire smartphones. In de test kijkt Jerry onder andere naar de krasbestendigheid van de smartphone, de buigbaarheid van de behuizing en de vuurbestendigheid van het scherm. Deze week heeft hij de OnePlus 7 Pro onder handen genomen.

In de onderstaande video zien we dat Jerry een duurzaamheidstest uitvoert met een mes en aansteker. De OnePlus 7 Pro, die 709 euro kost, doorstaat de test zeer goed. Hij begint de test met het geforceerd naar binnen drukken van de pop-up selfie-camera. De module schuift netjes naar binnen wanneer de module verhoogde druk aanvoelt.

Vervolgens test hij het scherm op krassen. Dankzij Corning Gorilla Glass 6 sluit de OnePlus 7 Pro deze test ook af met een voldoende. Na het scherm test hij de behuizing. Hier ontstaan vanwege de metalen behuizing een stuk eenvoudiger krassen. De glazen achterkant doorstaat de test wel goed. Ook de in-display vingerafdrukscanner functioneert nog als hij bekrast is.

Jerry sluit de duurzaamheidstest af met een vuurtest en een buigtest. Ook hier laat de OnePlus 7 Pro zien dat het een kwalitatief goed toestel is. Bekijk de volledige test in de video hieronder.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.