OnePlus 7 Pro Ontvangt Camera-update

OnePlus_7_ProOnePlus heeft een camera-update uitgerold naar de OnePlus 7 Pro, de vlaggenschip-smartphone van de Chinese fabrikant. De update moet onder andere zorgen voor betere HDR en verbeterde prestaties in weinig licht. Ook zijn oplossingen voor fouten toegevoegd.

OnePlus heeft een update met versienummer 9.5.4.GM21AA uitgebracht voor OxygenOS. De update bestaat vooral uit verbeteringen voor de camera. Zo brengt de update softwarematige verbeteringen voor de High Dynamic Range (HDR)-functie met zich mee, die de lichtomstandigheden met zowel donkere als lichte elementen verbetert. Ook moet de autofocus en witbalans na de update betere resultaten geven. Wat voor de meeste gebruikers waarschijnlijk de interessantste verbetering is is de verbeterde prestaties in omstandigheden met weinig licht. Hierdoor kun je straks nog betere foto’s maken in het donker of bij schemer.

Naast verbeteringen voor de camera lost de update ook enkele fouten in de OxygenOS-schil op. Zo is onder andere een fout opgelost waarbij beeld en geluid niet synchroon lopen wanneer je een bluetooth-headset gebruikt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.