HTC U11 Life Met Android One Krijgt Pie-update

HTC U11 Life review 1Android 9.0 (Pie) werd in augustus op de markt gebracht en is ondertussen voor verschillende toestellen beschikbaar. De HTC U11 Life is de nieuwste toestel die we aan dit rijtje kunnen toevoegen.

HTC liet kort na de lancering van Android Pie weten dat de HTC U11, U11 Life, U11+, U12+ en U12 Life deze update ontvangen. De HTC U11 Life is de eerste toestel van HTC die de update binnenkrijgt. Dit blijkt uit een bericht van de Chinese Ubergizmo.

De HTC U11 Life krijgt als eerste de Pie-update omdat dit toestel draait op Android One. Dit is een versie zonder extra bloatware, waardoor het mogelijk is om sneller updates klaar te maken. HTC hoeft zelf namelijk maar weinig aanpassingen te doen om de update te laten draaien op een Android One-toestel.

De update komt op dit moment dus alleen binnen op de Android One-uitvoering. Mensen met een toestel waarop de HTC Sense-schil aanwezig is moeten langer wachten. Het zal nog wel even duren voordat de andere toestellen van HTC aan de beurt zijn, omdat de HTC U11 Life de enige smartphone met Android One is.

via [techpulse]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.