Google Pixel 4 Op Verschillende Afbeeldingen Te Zien

Google-Pixel-4-kleurenOp het internet zijn verschillende renders opgedoken waarop de Pixel 4 in verschillende kleuren te zien is. We zien zowel de voorkant als de achterkant van Google’s aankomende vlaggenschip-smartphone.

Er duiken steeds meer details op over de Google Pixel 4. Zo lekte onlangs de eerste afbeelding uit en bevestigde Google kort daarna dat de smartphone een vierkante camera-module aan de achterkant krijgt. Nu zijn er een aantal nieuwe afbeeldingen opgedoken, waarop we de smartphone van beide kanten te zien krijgen in verschillende kleuren.

De renders zijn gedeeld door IndiaShopps en gemaakt op basis van tot nu toe uitgelekte informatie. We zien op de achterkant nogmaals de vierkante camera-module, met daarin meerdere lenzen en een led-flitser. Op de achterkant vinden we verder alleen een Google-logo.

Aan de voorkant heeft de Pixel 4 een dual-camera, die in een rand boven het scherm zit verwerkt. Het scherm heeft dit keer geen notch. Aan de zijkanten en onderkant van het scherm zijn de randen minimaal. We zien geen vingerafdrukscanner. Mogelijk zit deze verwerkt in het scherm. Aan de rechterkant van de behuizing vinden we een gekleurde powerknop en de volumeknoppen. Volgens de geruchten komt de Pixel 4 op de markt in de kleuren wit, zwart en mintgroen.

Intern verwachten we in ieder geval een Snapdragon 855-processor met 6GB werkgeheugen. De smartphone draait bij de lancering op Android 10 Q. Waarschijnlijk zal Google de Pixel 4 in oktober onthullen tijdens een Made by Google-evenement.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.