Xiaomi Mi A3 Opnieuw Gespot

Xiaomi-Mi-A3-foto1We hebben de Xiaomi Mi A3, de aankomende Android One-smartphone van de Chinese fabrikant, de afgelopen weken verschillende keren gespot op renders en teasers. Dit keer zijn er foto’s opgedoken waarop de smartphone samen met de verpakking te zien is. Uit de foto’s zijn een hoop specificaties op te maken.

Xiaomi zal vermoedelijk zeer binnenkort de Xiaomi Mi A3 introduceren. De smartphone is te zien op de onderstaande foto’s en op de eerder gelekte renders. Er zijn al een hoop specificaties uitgelekt en de nieuwe foto’s bevestigen de eerder gelekte details.

We zien een zwarte Xiaomi Mi A3, maar de verpakking laat duidelijk zien dat er ook een blauwe en witte uitvoering op de markt komt. Ook zijn er een aantal specificaties af te lezen. Zo beschikt de smartphone over een 6,08-inch AMOLED-scherm, een Snapdragon 665-processor, een 32 megapixel selfie-camera, een 48 megapixel driedubbele rear-camera, een in-display vingerafdrukscanner en een 4030 mAh accu. Het scherm heeft een druppelnotch en vrij dunne schermranden.

Xiaomi-Mi-A3-foto2

Het is nog onduidelijk wanneer de Xiaomi Mi A3 op de markt zal verschijnen, maar waarschijnlijk hoeven we niet lang meer te wachten. De Xiaomi Mi A-serie is de meest succesvolle Android One-serie.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.