“Honor 9X (Pro) Te Zien In Teaser”

Honor_9X_Pro-teaserHonor heeft op de Chinese website Weibo een teaser geplaatst die meer informatie geeft over de vermoedelijke Honor 9X en Honor 9X Pro.

Honor bracht twee jaar geleden de Honor 9 op de markt. Sindsdien heeft de fabrikant de Honor 9 Lite, de Honor 10 en de Honor 20 uitgebracht. Honor is echter van plan om de serie uit te breiden met de Honor 9X en de Honor 9X Pro. De officiële introductie zal op 23 juli plaatsvinden, maar de fabrikant heeft nu alvast wat details gedeeld via Weibo.

De Honor 9X zou een 48 MP + 2 MP dual-camera krijgen, terwijl de duurdere 9X Pro beschikt over een driedubbele camera. Het LCD-scherm is 6,59-inch groot en intern vinden we een Kirin 810-processor, 8GB werkgeheugen, 256GB opslagruimte en een vingerafdrukscanner aan de zijkant. Geruchten spreken verder over een 4.000 mAh accu.

Het is nog onduidelijk wat voor adviesprijzen de toestellen meekrijgen en of ze ook in Nederland op de markt verschijnen. De kans is wel aanwezig aangezien steeds meer toestellen van Honor in Nederland verkrijgbaar zijn.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.