“Hands-on Foto’s Van Samsung Galaxy S20 Fan Edition Gelekt”

Samsung-Galaxy-S20-Fan-Edition-render2De eerste foto’s van de Samsung Galaxy S20 Fan Edition zijn opgedoken. De bron van deze foto’s deelt ook een aantal specificaties van de goedkopere Galaxy S20. Samsung zal de Fan Edition waarschijnlijk op 23 september officieel introduceren.

Nadat we eerder al wat renders van de Galaxy S20 Fan Edition te zien kregen zijn op Twitter nu de eerste hands-on foto’s gedeeld door de YouTuber ‘Jimmy is Promo’. We zien de smartphone van beide kanten en op het opstartscherm staat de naam “Samsung Galaxy S20 FE 5G”. Qua design komt de Fan Edition grotendeels overeen met de reguliere Galaxy S20.

Volgens de geruchten beschikt de Galaxy S20 FE 5G over een 6,5-inch Full HD-scherm met een 120Hz verversingssnelheid en een ronde uitsparing voor de selfie-camera. De smartphone heeft volgens ‘Jimmy is Promo’ een waterdichte behuizing (IP68).

De geruchten spreken verder over een Exynos 990-processor voor de 4G-variant en een Snapdragon 865-processor voor de 5G-variant, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 32MP selfie-camera en een driedubbele rear-camera met een 12MP hoofdlens, een 12MP groothoeklens en een 8MP telelens met 3x optische zoom.

De Samsung Galaxy S20 FE krijgt vermoedelijk een adviesprijs mee van 699 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.