Nieuwe Details Google Pixel 4 Opgedoken

Google-Pixel-4-kleurenGoogle zal vermoedelijk in oktober de Pixel 4 en Pixel 4 XL introduceren, maar regelmatig lekken al nieuwe details uit van de nieuwe vlaggenschip-smartphone. Dit keer zijn we meer te weten gekomen over het werkgeheugen en de schermresolutie.

De Pixel 4 (XL) zal in oktober tijdens het Made by Google-evenement gepresenteerd worden. Maar voor die tijd zijn al veel specificaties uitgelekt. Zo is de Pixel 4 volgens de laatste geruchten de eerste Pixel-smartphone met 6GB werkgeheugen. Het scherm heeft een 19:9-beeldverhouding met een schermresolutie van 2280 x 1080 pixels. De Pixel 4 XL heeft een resolutie van 3040 x 1440 pixels.

De smartphone zou een stukje groter worden dan zijn voorganger en het scherm heeft waarschijnlijk opnieuw erg dikke randen aan de boven- en onderkant. Google heeft eerder zelf al bevestigd dat de Pixel 4 aan de achterkant een grote vierkante camera-module krijgt. In deze module vinden we waarschijnlijk een reguliere lens, een telelens voor optische zoom, een spectral sensor en een led-flitser.

Op eerder gelekte renders zien we duidelijk de knoppen, de usb-c poort en een simkaartslot, maar een vingerafdrukscanner is nergens te bekennen. Dit kan betekenen dat de Pixel 4 beschikt over een in-display vingerafdrukscanner of enkel gezichtsherkenning als alternatief.

We zullen nog een aantal maanden moeten wachten voordat we de specificaties en overige details van de Pixel 4-serie officieel kunnen bevestigen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.