Beveiligingspatch Juli Komt Nu Binnen Op Motorola One Vision

Motorola_One_Vision-2Motorola heeft een nieuwe update uitgerold voor de Motorola One Vision. De update brengt de beveiligingspatch van juli met zich mee, waardoor de smartphone weer een stuk beter beveiligd is tegen kwetsbaarheden in Android.

De Motorola One Vision is een Android One-smartphone, wat onder andere wil zeggen dat gebruikers gegarandeerd drie jaar lang beveiligingsupdates ontvangen. Nu ontvangt de smartphone de beveiligingspatch van juli, die de laatste kwetsbaarheden in Android oplost. De update komt ook al binnen op toestellen in Nederland.

De Motorola One Vision werd in mei officieel aangekondigd en in juni uitgebracht in Nederland. De smartphone kost 300 euro en beschikt over een 6,3-inch fullHD+ LCD-scherm met een 21:9-beeldverhouding en een kleine uitsparing voor de 25 megapixel selfie-camera, een Exynos 9609-processor, 4GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart, een 48MP + 5MP dual-camera, een 3.500mAh accu, een vingerafdrukscanner, een 3.5mm koptelefoonaansluiting en dual-SIM ondersteuning.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.