OnePlus 6 en 6T Ontvangen Beveiligingsupdate en Nieuwe Functies

OnePlus-6T-McLaren-EditionOnePlus is begonnen met de uitrol van een nieuwe update voor de OnePlus 6 en de OnePlus 6T. De update brengt de beveiligingspatch van augustus met zich mee en voegt de functies Fnatic Mode en DC dimming toe.

De OnePlus 6 ontvangt nu een update naar OxygenOS 9.0.8 De OnePlus 6T ontvangt een update naar OxygenOS 9.0.16. De updates brengen de nieuwste beveiligingspatch met zich mee waardoor de smartphones weer zijn beschermd tegen de laatste kwetsbaarheden in het besturingssysteem. Na het installeren van de update zijn ook twee nieuwe functies beschikbaar. Deze functies heten ‘Fnatic Mode’ en ‘DC dimming’.

Fnatic Mode moet samen met de Spelmodus zorgen voor een betere game-ervaring. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat je tijdens het gamen niet gestoord wilt worden door notificaties. Daarnaast zullen de chipset en grafische processor worden geoptimaliseerd voor de games die je speelt.

DC dimming is een simpele nieuwe functie die flikkeringen van de schermhelderheid moet voorkomen wanneer je een hele lage helderheid gebruikt. Als laatste heeft OnePlus wat bugfixes toegevoegd en verbeteringen aan bestaande functies doorgevoerd.

De nieuwe versies van OxygenOS komen binnen via een OTA-update. Deze update zal in fasen worden uitgerold, waardoor het even kan duren voordat iedereen de update binnen heeft.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.