Details Motorola One Zoom Uitgelekt

Motorola_One_Zoom-renderDe specificaties van de Motorola One Zoom zijn uitgelekt. De smartphone krijgt een vierdubbele camera aan de achterkant en mid-range specificaties aan de binnenkant. Gek genoeg draait de smartphone volgens de laatste berichten niet op Android One.

De specificaties zijn gelekt door Roland Quandt van Winfuture, een bron die regelmatig specificaties van onaangekondigde smartphones deelt. Volgens hem krijgt de Motorola One Zoom geen pure Android One-schil, iets waar we juist wel van uit gingen. Wel krijgt de smartphone integratie met Alexa, de spraakassistent van Amazon.

Intern zou de smartphone beschikken over een Snapdragon 675-processor in combinatie met 4GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte. Aan de achterkant vinden we een 48MP camera. Deze camera-module heeft nog drie andere lenzen, maar details over deze lenzen hebben we nog niet. We verwachten in ieder geval een telelens met 3x optische zoom. Het scherm heeft vrij dunne schermranden met een druppelnotch voor de selfie-camera.

De Motorola krijgt waarschijnlijk een adviesprijs mee van 399 euro, maar het is nog onduidelijk wanneer de smartphone in Europa op de markt zal verschijnen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.