Bewijs Voor Bestaan Samsung Galaxy A91 en A90 5G Opgedoken

Samsung LogoSamsung heeft de Galaxy A91 en de A90 5G nog niet officieel aangekondigd, maar we kunnen vrijwel met zekerheid zeggen dat de toestellen binnen aanzienlijke tijd zullen worden gepresenteerd. De namen van deze smartphones zijn namelijk opgedoken op de Hongaarse website van Samsung.

De namen van de smartphones worden genoemd op een Hongaarse pagina over de 45W-lader die bij de Galaxy Note 10+ wordt geleverd. Er staat dat de Galaxy A91 en A90 5G compatible zijn met de snellader. De A91 kan daadwerkelijk met 45W snelladen terwijl de A90 5G met maximaal 25W kan worden opgeladen.

Geruchten over de komst van de Galaxy A90 5G en de A91 gaan al langer rond. Volgens deze geruchten beschikken beide toestellen over een 6,7-inch scherm. Het scherm van de A90 5G heeft een druppelnotch terwijl de A91 een ronde uitsparing heeft voor de selfie-camera. Dit Infinity O-scherm kennen we onder andere van de Galaxy S10-serie. De smartphones beschikken over een Snapdragon 855-processor en een driedubbele 48MP camera.

Samsung-Galaxy-A91-A90-5G

Het is nog onduidelijk wanneer Samsung de nieuwe Galaxy A-smartphones zal introduceren en of ze ook in Nederland op de markt verschijnen.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.