Vivo Nex 3 Heeft Geen Fysieke Knoppen

Vivo-Nex-3-teaserUit een teaservideo van de Vivo Nex 3 blijkt dat de smartphone aan de zijkant geen fysieke knoppen heeft. De smartphone beschikt net als de HTC U12+ over virtuele knoppen met haptische feedback.

De Vivo Nex 3 krijgt één fysieke knop voor het geforceerd herstarten van de smartphone. Dit blijkt uit een video die Vivo en de Britse YouTuber MrWhoseTheBoss samen hebben gemaakt. De overige knoppen bestaan uit virtuele knoppen. Het is nog onduidelijk of het gaat om knoppen met een klein touchpad of dat de knoppen zijn voorzien van druksensoren. De YouTuber mocht van Vivo nog geen specificaties of adviesprijzen delen.

De voornaamste reden voor het weglaten van fysieke knoppen is het ‘waterval-scherm’ die 88 graden om de zijkanten heen gebogen is. Ook is een toestel eenvoudiger waterdicht te maken. We zien aan de onderkant een usb-c poort en aan de bovenkant een 3.5mm koptelefoonaansluiting. De Vivo Nex 3 heeft ook ondersteuning voor 5G, waardoor de smartphone waarschijnlijk is uitgerust met een Snapdragon 855-soc in combinatie met een Qualcomm X50-modem.

Vivo brengt zijn smartphones momenteel nog niet officieel uit in Europa, maar het bedrijf is zich wel aan het voorbereiden op een uitbreiding naar Europa.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.