“Afbeeldingen Van Samsung Galaxy A90 5G Gelekt”

Samsung-Galaxy-A90-5GDe tech-lekker Evan Blass heeft via Twitter marketingmateriaal gedeeld waarop de Samsung Galaxy A90 5G te zien is. De Galaxy A90 5G gaat waarschijnlijk tegen een lagere prijs 5G-ondersteuning aanbieden.

De marketingmateriaal geeft geen details over de hardware van de smartphone, maar de voorkant en achterkant zijn wel duidelijk zichtbaar. Hierdoor weten we dat de Galaxy A90 5G een groot scherm krijgt met dunne schermranden. Aan de bovenkant heeft het scherm een kleine druppelnotch voor de selfie-camera. De camera-module zit in de linkerbovenhoek. Deze camera krijgt een vorm van beeldstabilisatie, waarschijnlijk via software.

Verder zou de accu lang mee moeten gaan en kan deze weer snel worden opgeladen. Uit een eerder lek kwam al naar buiten dat de accu met een snelheid van 25W kan laden en dat de smartphone waarschijnlijk is uitgerust met een Snapdragon 855-processor.

De Samsung Galaxy A90 5G komt waarschijnlijk niet naar Nederland, omdat wij nog geen landelijke 5G-dekking hebben en een 5G-smartphone dus overbodig is. 

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.