Huawei Bevestigt: Lancering Mate 30-serie Op 19 September

Huawei_Mate_30_Series_aankondigingDe geruchten spraken al langer over een lancering van de Huawei Mate 30-serie in september, maar nu heeft Huawei via zijn eigen website de datum bevestigd. We krijgen de nieuwe vlaggenschip-smartphones waarschijnlijk op 19 september te zien.

Volgens de geruchten zal Huawei tijdens de IFA-beurs over een paar dagen de Huawei Mate 30 Lite introduceren. Huawei heeft de introductie van de Mate 30-series echter ingepland op 19 september tijdens een evenement in Munich, Duitsland. Mogelijk krijgen we op die dag de duurdere uitvoeringen te zien, de Mate 30 en de Mate 30 Pro.

Op de webpagina zien we naast de datum ook de tekst “Rethink Possibilities“, een grote “O” en het Leica-logo.

We verwachten dat de Mate 30-serie beschikt over een Kirin 990-chipset, twee 40MP-sensoren en een scherm met afgeronde schermranden en een notch voor de selfie-camera en de gezichtsherkenning. Volgens de laatste berichten heeft Huawei geen Google-licentie gekregen, waardoor de Mate 30-serie niet is voorzien van Google-diensten zoals de Play Store, YouTube, Google Maps, Gmail en Play Services.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *