“Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Straks Slechts Beperkt Verkrijgbaar”

Samsung zal volgens de berichten aankomende woensdag tijdens een Galaxy Unpacked-evenement de Galaxy Tab S8-serie introduceren. Deze serie bestaat uit verschillende tablets, waaronder de zeer grote Galaxy Tab S8 Ultra. In het geruchtencircuit gaat nu het bericht rond dat deze tablet om verschillende redenen slechts beperkt verkrijgbaar zal zijn.

Volgens Zuid-Koreaanse media zal het topmodel in de Galaxy S8-serie slechts beperkt verkrijgbaar zijn. De Galaxy Tab S8 Ultra komt enkel in een aantal landen op de markt en de voorraad zal daar niet heel groot zijn. Productieproblemen met het scherm en de hoge productiekosten zijn de redenen voor de beperkte lancering.

De Galaxy Tab S8 Ultra beschikt volgens de berichten over een 14,6-inch AMOLED-scherm met een 120Hz-verversingssnelheid en extra dunne schermranden. Om de dunne schermranden mogelijk te maken heeft Samsung een nieuwe schermtechnologie ontwikkeld die ‘Border Reduction Structure’ of BRS heet. De productiekosten vallen hierdoor echter erg hoog uit, waardoor de prijsmarges voor de verkoop minder interessant worden.

Het lijkt er op dat Samsung met de Galaxy Tab S8 Ultra vooral wil laten zien wat het bedrijf kan. De opvolger zal waarschijnlijk wel wereldwijd op de markt verschijnen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.