“Samsung Zal Gear S3-smartwatch In September Onthullen”

Samsung Gear S2 SmartwatchVolgens de laatste geruchten zal Samsung de opvolger van de Gear S2-smartwatch in september tijdens de IFA-beurs in Berlijn presenteren. De Gear S3 krijgt net als de Gear S2 een rond design.

De eerste Samsung Gear S-smartwatch had een vierkant design en was nog niet echt een groot succes. Tijdens de IFA-beurs in 2015 introduceerde Samsung de Gear S2, die een stuk beter is ontvangen. De Gear S2 is dankzij het ronde display en een ronddraaiende bezel een flinke verbetering. Met deze bezel is het mogelijk om de smartwatch te bedienen.

Dit jaar zal Samsung tijdens de IFA-beurs weer een opvolger presenteren. De IFA-beurs vindt plaats van 2 t/m 7 september in Berlijn. Over de Gear S3 is nog weinig bekend, maar Samsung zou wel weer voor een rond design hebben gekozen.

De smartwatchmarkt is nog steeds een kleine markt, maar Samsung wist het afgelopen jaar wel een stuk meer smartwatches te verkopen dan het jaar daarvoor. De verkopen van de Apple Watch, de meest succesvolle smartwatch van dit moment, zijn juist enorm gedaald.

via [computeridee]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.