Vodafone Storing: Netwerk Van Vodafone Niet Bereikbaar In Het Buitenland [update]

VodafoneVodafone heeft sinds vanmorgen vroeg last van een storing. Klanten van Vodafone die zich momenteel in het buitenland bevinden klagen dat ze geen gebruik kunnen maken van roaming. Op Storingen.help zijn al enkele duizenden klachten binnengekomen en de storing lijkt op het moment van schrijven nog niet verholpen.

Vodafone schrijft op haar website dat ze op de hoogte zijn van de storing en dat ze werken aan een oplossing. Ze zijn de oorzaak aan het onderzoeken en proberen tegelijkertijd het netwerk te herstellen. Gebruikers in het buitenland kunnen niet bellen of gebeld worden, en gebruikmaken van het mobiele internet is ook niet mogelijk.

Als we kijken naar de reacties van de klanten lijkt roaming in sommige gebieden weer te werken terwijl er tegelijkertijd nog steeds veel klachten binnenkomen van klanten die geen gebruik kunnen maken van roaming. Zitten jullie in het buitenland en ervaren jullie op dit moment problemen?

Update: Vodafone heeft aangegeven dat de roaming problemen inmiddels zijn verholpen. Alle netwerkdiensten zijn weer beschikbaar.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.