“Vivo V17 Pro Is Eerste Smartphone Met Uitschuifbare Dual-camera”

Vivo-V17-ProVolgens de laatste geruchten zal Vivo binnenkort een smartphone introduceren die is uitgerust met een uitschuifbare dual-camera. Wanneer Vivo de V17 Pro zal introduceren is nog onduidelijk.

Roland Quandt, een doorgaans goedgeïnformeerde bron, heeft renders gedeeld waarop de Vivo V17 Pro te zien zou zijn. Een hoop dingen vallen op. Zo zien we dat het scherm vrijwel de gehele voorkant in beslag neemt, dat de smartphone aan de achterkant beschikt over vier lenzen en dat de uitschuifbare module is uitgerust met een dual-camera.

Quandt schrijft dat de smartphone beschikt over een 6,44-inch AMOLED-scherm met een 21:9-beeldverhouding en een in-display vingerafdrukscanner. De dual-camera in de pop-up module bestaat uit een 32MP hoofdlens en een 2MP dieptelens. Dankzij deze dieptelens kun je portret foto’s met bokeh-effect maken. De camera aan de achterkant bestaat uit een 48MP reguliere lens, een 8MP groothoeklens en twee 2MP lenzen. Intern vinden we een Snapdragon 675-processor, 8GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 4100 mAh accu en een 3.5mm koptelefoonaansluiting.

Volgens Quandt komt de Vivo V17 Pro ook naar Europa, maar een prijs en releasedatum kon hij nog niet geven. Het is onduidelijk of de smartphone ook naar Nederland komt.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.