“Ierse Webwinkel Toont Google Pixel 4 Prijzen en Kleuren”

Google-Pixel-4-kleurenGoogle zal de Pixel 4-serie op 15 oktober officieel introduceren, maar er zijn opnieuw vroegtijdig details opgedoken. Dit keer zijn de prijzen en de kleuren waarin de smartphones op de markt verschijnen uitgelekt via een Ierse webwinkel.

Volgens informatie op de webwinkel Elara komt Google’s nieuwe vlaggenschip-smartphone uit in de kleuren Just Black, Clearly White en ‘Oh So Orange’. Dit komt overeen met eerdere geruchten. De webwinkel noemt ook een aantal specificaties. Zo is de Pixel 4 uitgerust met 6GB werkgeheugen en 64GB of 128GB opslagruimte.

De specificaties van de Pixel 4 en Pixel 4 XL zijn echter al verschillende keren uitgelekt. Wat interessanter is zijn de adviesprijzen. Als de prijzen van de Ierse webwinkel kloppen moeten we straks minimaal 819 euro op tafel leggen. Hiervoor krijg je de Pixel 4 met 6GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. Voor 128GB opslagruimte betaal je 942,18 euro. De Pixel 4 XL met 64GB opslagruimte kost 1000 euro en de uitvoering met 128GB opslagruimte kost 1126 euro.

We raden je aan om de geruchten over de prijzen nog even met een flinke korrel zout te nemen. Mochten de prijzen echter kloppen, dan is de Pixel 4 (XL) een zeer dure smartphone.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.