OnePlus 7T Draait Uit De Doos Op Android 10

OnePlus_7T_blauw_officieel-2OnePlus heeft bekendgemaakt dat de OnePlus 7T, die het bedrijf later vandaag officieel zal introduceren in India, bij de lancering draait op Android 10. Hierdoor is het de eerste smartphone die uit de doos op de nieuwste versie van Android draait.

Google heeft in augustus de nieuwste versie van Android aangekondigd. De aankomende Pixel-smartphones van Google draaien uiteraard op Android 10, maar dit zijn waarschijnlijk niet de eerste smartphones die uit de doos op Android 10 draaien. De OnePlus 7T-serie verschijnt naar verwachting namelijk eerder op de markt. Google zal de Pixel 4-serie op 15 oktober officieel introduceren, terwijl OnePlus de OnePlus 7T-serie later vandaag al zal aankondigen. Een releasedatum hebben we nog niet, maar vaak zijn de nieuwe OnePlus-smartphone kort na de introductie al verkrijgbaar.

OnePlus zal de OnePlus 7T en de 7T Pro later vandaag introduceren voor de Indiase markt en op 10 oktober voor de Europese markt. OnePlus heeft eerder zelf al enkele renders van de smartphone met ons gedeeld.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.