“Huawei Gaat Mate X Eind Deze Maand Lanceren”

huawei-mate-xNadat Huawei de lancering van de Mate X eerder uitstelde, zal de opvouwbare smartphone volgens de geruchten eind deze maand eindelijk worden uitgebracht. De Chinese fabrikant zou zijn begonnen met de massaproductie van de Huawei Mate X.

De lancering van opvouwbare smartphones verloopt alles behalve vlekkeloos. Zowel de Galaxy Fold van Samsung als de Mate X van Huawei verschijnen pas vele maanden later op de markt dan in eerste instantie de bedoeling was. Huawei zou volgens de laatste geruchten eind deze maand een kleine oplage van de Mate X willen uitbrengen. De kleinere oplage is het gevolg van verbeteringen die aan het scherm zijn aangebracht, waardoor de telefoon moeilijker te produceren is. Er zijn geen details beschikbaar over de “verbeteringen” die Huawei heeft doorgevoerd, maar Huawei zou de smartphone wel hebben voorzien van de nieuwere Kirin 990-processor.

Omdat de Huawei Mate X in eerste instantie in kleine aantallen zal worden geproduceerd is de kans klein dat de smartphone ook gelijk buiten China verkrijgbaar zal zijn. Wanneer dit eventueel wel zal gebeuren is onduidelijk.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.