“Samsung Introduceert In 2020 Smartphone Met In-display Camera”

Oppo-camera-onder-schermSmartphonefabrikanten werken nu al lange tijd aan technologieën waarbij de selfie-camera zo weinig mogelijk ruimte in beslag neemt. Eerst werden de schermranden steeds dunner, gevolgd door de notch, de uitsparing in het scherm en de pop-up selfie-camera. Volgens de laatste berichten komt Samsung in 2020 met de volgende stap, een in-display camera.

Consumenten willen zo dun mogelijke schermranden op hun smartphone. Dit is voor fabrikanten geen makkelijke taak, want waar plaats je dan de selfie-camera. Inmiddels hebben we verschillende oplossingen gezien, maar de ultieme oplossing is een in-display selfie-camera. OPPO en Xiaomi lieten eerder al een prototype zien met een selfie-camera onder het scherm, maar het is nog wachten op de eerste consumenten-smartphone met deze technologie.

Volgens tech-lekker IceUniverse zal Samsung in 2020 de eerste smartphone met in-display selfie-camera introduceren. Het gaat niet om de Galaxy S11 of Galaxy Fold 2. IceUniverse weet niet welke smartphone wel een in-display selfie-camera krijgt, maar we verwachten dat het gaat om een Galaxy A-toestel, aangezien Samsung met deze serie regelmatig experimenteert.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *