“Nokia 9.1 PureView Komt Pas In 2020 Op De Markt”

Nokia-9-PureView-headerDe opvolger van de Nokia 9 PureView komt pas later op de markt dan oorspronkelijk de bedoeling was. HMD Global zou de Nokia 9.1 PureView na de zomer op de markt willen brengen, maar de lancering werd door onvoorziene problemen met de camera uitgesteld.

HMD Global heeft de introductie van de Nokia 9.1 PureView eerder moeten uitstellen naar het vierde kwartaal van dit jaar vanwege problemen met de camera. Volgens de bekende insider Nokia_anew gaat het bedrijf dit doel echter ook niet redden en zal de lancering opnieuw worden uitgesteld. Volgens hem zal de release pas in het tweede kwartaal van 2020 plaatsvinden. Een reden voor de uitstel heeft hij niet gegeven.

Mogelijk heeft de latere lancering te maken met de concurrentie. Als het bedrijf de Nokia 9.1 PureView nu introduceert moet de smartphone tijdens de feestdagen namelijk concurreren met smartphones als de Samsung Note 10, de OnePlus 7T en de Pixel 4. Daarnaast kan het zijn dat HMD Global de Nokia 9.1 PureView wil uitrusten met de Snapdragon 865-processor, een chipset die begin 2020 in de eerste smartphones aanwezig zal zijn.

We hopen in ieder geval dat HMD Global de extra tijd gebruikt om de camera’s flink te verbeteren, want de fotokwaliteit van de Nokia 9 PureView viel ondanks de vijf lenzen aan de achterzijde erg tegen. Hoeveel lenzen de Nokia 9.1 PureView krijgt weten we nog niet.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.