TCL Toont Prototype Van 10-inch Opvouwbare Smartphone Met Twee Scharnieren

TCL-opvouwbare-smartphone-prototypeTCL heeft een opmerkelijke prototype van een smartphone getoond. Het gaat om een opvouwbare smartphone met twee scharnieren. Wanneer je de smartphone openvouwt is het scherm ongeveer 10-inch groot.

TCL is druk aan het kijken wat de mogelijkheden zijn van opvouwbare schermen. Zo heeft het bedrijf verschillende opvouwbare prototypes getoond, waaronder een 10-inch variant. Specificaties, een naam, een adviesprijs of een mogelijke releasedatum hebben we niet, maar wel is duidelijk dat de prototype twee scharnieren heeft die het scherm in drie delen verdeeld.

In de hands-on van CNET zien we dat de smartphone opgevouwen behoorlijk dik is, maar dat je in ruil daarvoor wel een toestel krijgt met een schermformaat van een volwaardige tablet. De scharnieren vouwen in tegenstellende richting en aan de achterkant vinden we vier camera’s.

Het is onduidelijk of de 10-inch prototype ooit op de markt zal verschijnen of dat TCL momenteel nog aan het uitzoeken is welk formaat het beste is om uit te brengen. Het is in ieder geval interessant om te zien dat steeds meer fabrikanten actief bezig zijn met opvouwbare schermen.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.