Bullit Group Introduceert Dunne Rugged Cat S52 Smartphone

Cat_Phones_Cat_S52Bullit Group heeft een nieuwe smartphone aangekondigd onder de merknaam Cat Phones. Het gaat om de Cat S52, een robuuste smartphone met een zeer dunne behuizing.

Cat Phones heeft de afgelopen jaren verschillende ‘rugged’ smartphones op de markt gebracht, maar het nadeel van zulke robuuste smartphones is dat de behuizing vaak redelijk dik is. Nu heeft het bedrijf de Cat S52 geïntroduceerd. De behuizing van deze smartphone is slechts 9,69 mm dik. Hiermee is de Cat S52 één van de dunste rugged smartphones ooit. Met een gewicht van 210 gram is de Cat S52 wel nog steeds aan de zware kant.

De behuizing van de smartphone voldoet aan de militaire standaard MIL SPEC 810G en is waterdicht (IP68). De Cat S52 beschikt over een 5.65-inch HD+ 18:9 IPS-scherm die je met handschoenen en natte vingers kunt bedienen, een Helio P35-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart, een 12MP rear-camera, een 8MP selfie-camera, een vingerafdrukscanner, een 3100mAh accu met usb-c-poort en een 3.5mm koptelefoonaansluiting.

Cat_S52

De Cat S52 draait op Android 9.0 en verschijnt eind november op de markt voor een adviesprijs van 499 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *