“Xiaomi Lanceert Binnenkort Pocophone F2 en F2 Pro”

pocophone-f1-headerVolgens de hoesjesfabrikant Spigen zal Xiaomi binnenkort de Pocophone F2 en de Pocophone F2 Pro introduceren. De smartphones volgens de Pocophone F1 op, die bij de introductie opviel door de zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Poco is een nieuwe merk die door Xiaomi in het leven is geroepen. Tot nu toe heeft het bedrijf alleen de Pocophone F1 uitgebracht, die is uitgerust met high-end specificaties, op een kale versie van Android draait en op de markt is gebracht voor een mid-range prijskaartje. Volgens de hoesjesfabrikant Spigen kunnen we binnenkort de opvolger verwachten.

Op de website van Spigen zijn namelijk Liquid Crystal- en Rugged Armor-hoesjes geplaatst voor de Pocophone F2. Daarbij worden ook enkele details genoemd, inclusief het bestaan van de Pocophone F2 Pro.

Xiaomi_Pocophone_F2_Spigen

Het valt op dat de hoesjes niet alleen compatible zijn met de Pocophone F2 en de Pocophone F2 Pro, maar ook met de Xiaomi Mi 9T, Mi 9T Pro, Redmi K20 en de Redmi K20 Pro. De Redmi K20 is de Chinese variant van de Xiaomi Mi 9T. Als deze informatie klopt krijgt de Pocophone F2 dus dezelfde behuizing als de Xiaomi Mi 9T, inclusief pop-up camera en driedubbele rear-camera.

Volgens eerdere geruchten zal Poco de Pocophone F2 eind dit jaar op de markt brengen. We hoeven dus waarschijnlijk niet al te lang meer te wachten op de officiële introductie van de smartphone.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. M schreef:

    Dat hoesje stond een maand geleden ook al zo aangegeven, en dat de behuizing identiek zal zijn is natuurlijk ook niet erg waarschijnlijk. Om de komst van de F2 hangen natuurlijk al wat twijfels, met name omdat Xiaomi zelf heeft aangegeven niet met Pocophone door te willen gaan. Maar met Xiaomi weet je het maar nooit, dus we zullen geduld moeten hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.