“Samsung Galaxy A51 Krijgt Infinity O-scherm en Vierdubbele Camera”

samsung-galaxy-a51-renderTech-lekker OnLeaks heeft een aantal renders gedeeld waarop de Samsung Galaxy A51 te zien is. De renders tonen een aantal interessante details. Zo lijkt de smartphone zeer dunne schermranden te krijgen en aan de achterkant te beschikken over een vierdubbele camera.

OnLeaks heeft regelmatig juiste renders gedeeld van onaangekondigde smartphones. Dit keer heeft hij renders gemaakt van de Galaxy A51, de opvolger van de erg populaire Galaxy A50. Volgens zijn bronnen krijgt de smartphone een scherm die vrijwel de gehele voorkant in beslag neemt. Bovenin het scherm vinden we een kleine uitsparing voor de selfie-camera. Het scherm zou 6,5-inch groot zijn.

samsung-galaxy-a51-render-1

Aan de achterkant vinden we een vierkante camera-module met daarin vier lenzen en een led-flitser. De randen aan de achterkant zijn wat afgerond. Aangezien we geen vingerafdrukscanner zien gaan we er vanuit dat de Galaxy A51 net als de Galaxy A50 beschikt over een in-display vingerafdrukscanner. De renders tonen verder de posities van de knoppen, de usb-c-poort, de speaker en de koptelefoonaansluiting.

Samsung Galaxy A51 specificaties

Volgens de geruchten beschikt de Galaxy A51 onder andere over een Exynos 9611-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 32MP selfie-camera en een 4000mAh accu. De rear-camera bestaat uit een 48MP hoofdlens, een 12MP telelens, een 12MP groothoeklens en een dieptelens. Samsung introduceerde de Galaxy A50 in februari van dit jaar, dus we verwachten dat we de Galaxy A51 in februari 2020 te zien krijgen.

samsung-galaxy-a51-render-2

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.