“OnePlus Werkt Aan Eerste Smartwatch”

OnePlus_SmartwatchOnePlus lijkt te werken aan een eigen smartwatch om te concurreren met Samsung en Apple. Veel details over de wearable hebben we nog niet, maar volgens de geruchten gaat het om een ronde smartwatch.

Een Indiase nieuwsredacteur van de nieuwssite Tech Auntyji heeft een Tweet geplaatst die doet vermoeden dat OnePlus aan een smartwatch werkt. Hij schreef: “Voor iedereen die een fitnessband gebruikt of er een wil aankopen, heb ik twee woorden: never settle.” Never Settle is de slogan van OnePus. Het lijkt dus een hint naar de komst van een OnePlus wearable. De website Phone Arena spreekt over een smartwatch.

Volgens de eerste geruchten gaat het om een smartwatch met een rond scherm. De bandjes zijn verwisselbaar en de smartwatch moet gaan concurreren met zowel de Apple Watch als de Samsung Galaxy Watch-serie. Het is overigens niet voor het eerst dat OnePlus nadenkt over een smartwatch. In 2016 werkte het bedrijf aan de “OnePlus OneWatch“, maar dit idee is nooit afgerond omdat OnePlus zich volledig wilde focussen op smartphones. Nu OnePlus succesvol is op de smartphonemarkt is het tijd om uit te breiden naar andere markten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.