Opvouwbare Motorola RAZR In Europa Gelanceerd Voor 1599 Euro

Motorola_RAZR_opvouwbare_smartphoneLenovo introduceerde vorige week een moderne versie van de iconische Motorola RAZR-smartphone. De smartphone is uitgerust met een langwerpig opvouwbaar scherm. Lenovo heeft de smartphone nu in Europa gelanceerd voor 1599 euro.

Een kleine week geleden kregen we de eerste opvouwbare smartphone van Motorola te zien. Het is een gemoderniseerde versie van de ooit erg populaire RAZR klaptelefoon. In tegenstelling tot de Huawei Mate X en Samsung Galaxy Fold klap je de smartphone niet horizontaal open, maar verticaal. Het scherm is daarnaast een stuk kleiner en te vergelijken met de meeste smartphones van nu.

De Motorola RAZR beschikt over een 6,2-inch OLED-scherm met een 21:9-beeldverhouding en een resolutie van 2142 x 876 pixels, een klein 2,7-inch scherm aan de buitenkant met een 4:3-beeldverhouding en een resolutie van 800 x 600 pixels, een Snapdragon 710-chipset, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 16MP hoofdcamera, een 2510 mAh-accu en een 3.5mm koptelefoonaansluiting.

In de Verenigde Staten is de Motorola RAZR exclusief verkrijgbaar bij Verizon voor 1500 dollar. Nu heeft Lenovo de smartphone ook voor de Europese markt geïntroduceerd voor 1599 euro. In december kunnen de eerste bestellingen worden geplaatst. Het is nog onduidelijk of we de smartphone ook in Nederland kunnen bestellen, maar er is wel een Nederlandse product pagina opgezet.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.