“Samsung Galaxy Fold Komt Ook Naar Nederland”

Samsung_Galaxy_FoldNadat de Samsung Galaxy Fold na een lange vertraging eindelijk klaar was voor een release, besloot de Zuid-Koreaanse fabrikant om de opvouwbare smartphone in slechts een beperkt aantal landen te lanceren. Nu schrijft de website Sammobile echter dat de smartphone alsnog ook in Nederland op de markt zal verschijnen.

Oorspronkelijk zou Samsung de Galaxy Fold ook in Nederland introduceren, maar na vertraging door problemen werd een verbeterde versie slechts in een paar landen uitgebracht. Volgens Sammobile heeft Samsung nu echter besloten om de Galaxy Fold ook in Nederland uit te brengen. Daarnaast verschijnt de opvouwbare smartphone in een aantal Scandinavische landen.

Het is nog onduidelijk wanneer de Galaxy Fold in Nederland in de winkels komt te liggen, maar het is aannemelijk dag dit voor de feestdagen zal gebeuren. Volgend jaar zal Samsung een tweede opvouwbare smartphone introduceren. Deze variant krijgt volgens de geruchten een lagere adviesprijs mee. De Galaxy Fold kost iets meer dan 2000 euro.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.