Samsung Introduceert Galaxy Note 10 Plus Star Wars-editie

Samsung_Galaxy_Note_10_Plus_Star_Wars-editieSamsung heeft vlak voor de feestdagen een speciale editie van de Galaxy Note 10 Plus geïntroduceerd. Het gaat om een Star Wars-editie om de lancering van de film Star Wars: The Rise of Skywalker te vieren.

Volgende maand verschijnt Star Wars: The Rise of Skywalker in de bioscoop. De lancering van een speciale editie van een ‘galaxy’ smartphone is dan wel zo toepasselijk. De Galaxy Note 10 Plus Star Wars-editie beschikt vermoedelijk gewoon over dezelfde specificaties als de reguliere Galaxy Note 10 Plus, maar dan met rood-zwarte accenten op de achterzijde van de smartphone en de S Pen. Samsung heeft ook bijbehorende animaties en geluiden op de smartphone geïntroduceerd.

In de Sith-doos vinden we ook een setje Samsung Galaxy Buds. Deze draadloze oordopjes zijn voorzien van dezelfde kleuren. Verder komt de speciale editie met een lederen Kylo Ren-cover en een metalen badge met het Kylo Ren en het Star Wars-logo.

De Samsung Galaxy Note 10 Plus Star Wars-editie is vanaf december in de Verenigde Staten verkrijgbaar voor 1299 dollar. Kort daarna verschijnt de smartphone ook in Australië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Rusland, Spanje, Zweden en het Verenigd Koninkrijk op de markt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.