“Samsung Galaxy S10 Lite Krijgt Driedubbele Camera en Snapdragon 855-chipset”

Samsung_Galaxy_S10+_cameraVolgens de laatste geruchten komt Samsung met een goedkopere uitvoering van de Galaxy S10-smartphone die ondanks de lagere prijs gewoon is uitgerust met een Snapdragon 855-processor en een driedubbele rear-camera.

Er duiken steeds vaker geruchten op over de Samsung Galaxy S10 Lite. Het zou gaan om een goedkopere smartphone voor in de Galaxy S-serie. Het laatste gerucht is afkomstig van tech-lekker Ishan Agarwal, die op Twitter schrijft dat de smartphone beschikt over een Snapdragon 855-processor, die ook in de reguliere Galaxy S10 aanwezig is.

Aan de achterkant zou de Galaxy S10 Lite zijn uitgerust met een driedubbele camera, die bestaat uit een 48MP hoofdlens, een 12MP groothoeklens en een 5MP dieptelens. Voorop vinden we volgens de bron een 32MP selfie-camera.

De nieuwste geruchten komen overigens niet overeen met eerdere geruchten. Eerdere schetsen deden namelijk vermoeden dat de Galaxy S10 Lite aan de achterkant een dual-camera krijgt en aan de voorkant ook een dual selfie-camera. We raden daarom aan om de geruchten over de specificaties voorlopig niet te serieus te nemen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.