Samsung Galaxy A91 Te Zien Op Renders

Samsung_Galaxy_A91_renders-3Een doorgaans goedgeïnformeerde tech-lekker heeft renders gemaakt van de Samsung Galaxy A91, die Samsung naar verwachting op 12 december officieel zal introduceren. De renders tonen dunne schermranden en een grote camera-module aan de achterkant.

De onderstaande renders zijn gemaakt door tech-lekker @Onleaks en gebaseerd op cad-bestanden. Het zou gaan om de Galaxy A91, maar de smartphone komt in sommige landen mogelijk op de markt onder de naam Galaxy S10 Lite.

De Galaxy A91 zou een vlak scherm krijgen met dunne schermranden en een kleine ronde uitsparing voor de selfie-camera. Het OLED-scherm is 6,7-inch groot en de selfie-camera heeft een resolutie van 32 megapixels, aldus de geruchten. Aan de achterkant zien we een grote rechthoekige camera-module, maar het is nog onduidelijk of deze drie of vier lenzen krijgt. Vermoedelijk gaat het om een 48MP hoofdlens, een 12MP groothoeklens en een 5MP telelens.

Intern vinden we volgens eerdere geruchten een Snapdragon 855-processor, 8GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte en een 4500mAh accu met ondersteuning voor 45W snelladen. De Galaxy A91 meet 162,4mm bij 75,6mm bij 8,1mm.

Samsung heeft op 12 december een presentatie ingepland, waar de fabrikant vermoedelijk meerdere smartphones voor in de Galaxy A 2020-serie zal tonen. Het is dus goed mogelijk dat we de Galaxy A91 volgende week al te zien krijgen. We verwachten ook de introductie van de Galaxy A51, de opvolger van de populaire Galaxy A50.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *