“Huawei Mate 30 Pro Komt 9 December Naar Europa”

huawei_mate_30_pro-topHuawei heeft bekendgemaakt dat het bedrijf de Mate 30 Pro op 9 december zal lanceren in Spanje. Als de smartphone daar goed verkoopt zal de smartphone ook in andere Europese landen op de markt verschijnen.

De Huawei Mate 30 Pro is ondanks de krachtige specificaties vooral negatief in het nieuws geweest, omdat de smartphone zonder Google Mobile Services (GMS) wordt verkocht. Hierdoor zijn de Play Store en andere Google-diensten niet te gebruiken op de Mate 30 Pro. Dit is voor de meeste mensen reden genoeg om de smartphone niet te kopen.

Toch doet Huawei een poging om de Mate 30 Pro in Europa te lanceren en het bedrijf heeft Spanje uitgekozen om de markt te testen. Mocht de smartphone daar ondanks het ontbreken van voor vele cruciale software toch goed verkopen, dan zal de smartphone waarschijnlijk later ook in de Benelux worden uitgebracht. De Huawei Mate 30 Pro zal worden aangeboden in de fysieke Huawei-winkel in Madrid. Om de aanschaf van de smartphone aantrekkelijker te maken krijgen kopers in Spanje een coupon van maar liefst 299 euro die ze kunnen gebruiken voor andere producten in de Huawei winkel.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *