“Motorola Razr 2 Krijgt Aanraakgevoelige Zijkanten”

motorola-rarz-2-letsgodigitalDe opvouwbare Motorola Razr is nog maar net uitgebracht, maar geruchten over de opvolger duiken nu al op. Er is informatie over een patent opgedoken die doet vermoeden dat de Motorola Razr 2 aanraakgevoelige zijkanten krijgt.

LetsGoDigital heeft ontdekt dat er een patent is ingediend voor een “foldable phone with side-sensors & gesture control”, oftewel een opvouwbare smartphone met sensoren aan de zijkant. Bijbehorende afbeeldingen geven aan waar deze sensoren te vinden zijn.

De smartphone op de afbeeldingen heeft hetzelfde clamshell ontwerp als de huidige Motorola Razr. Aan beide kanten vinden we vier aanraakgevoelige sensoren. In het patent staat dat je deze sensoren voor twintig verschillende functies en twintig verschillende veegbewegingen kunt gebruiken. De sensoren krijgen andere functies wanneer je de smartphone dichtklapt. Met de aanraakgevoelige behuizing kun je onder andere het volume bedienen of door webpagina’s scrollen.

motorola-rarz-2-letsgodigital-patent

Naast de aanraakgevoelige behuizing zien we nog een opvallend details. Zo lijkt de smartphone te beschikken over een in-display vingerafdrukscanner. De huidige Motorola Razr heeft een vingerafdrukscanner in de kin van de smartphone.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.