Xiaomi Mi 9T Pro Ontvangt Android 10-update

Xiaomi-Mi-9T-kleurenXiaomi is begonnen met de uitrol van MIUI 11 voor de Xiaomi Mi 9T Pro. MIUI 11 is gebaseerd op Android 10 en brengt onder andere een nieuw uiterlijk en enkele nieuwe functies met zich mee.

MIUI is de softwareschil die Xiaomi op Android-toestellen installeert en inmiddels zijn we aangekomen bij versie 11, die is gebaseerd op Android 10. MIUI 11 is nu beschikbaar voor de Xiaomi Mi 9T Pro en komt binnen via een OTA-update. Ga naar ‘Instellingen‘ -> ‘Over deze telefoon‘ en ‘Systeemupdate‘ om te controleren of de update al klaarstaat voor jouw toestel.

MIUI 11 brengt verschillende aanpassingen met zich mee. Zo moet de nieuwe softwareschil verbeterde gebruikerservaring leveren door betere touch-bediening en andere kleuren in de interface te gebruiken. Er zijn nu onder andere kleurrijke icoontjes te vinden in het instellingen-menu.

Xiaomi-Mi-9T

Er zijn ook nieuwe functies toegevoegd, zoals een nieuwe documentlezer, een nieuw recente apps-menu waarbij vier schermen tegelijk worden weergegeven, een Mi Share-deelfunctie, een Notities-app, een uitgebreider always-on display en meer.

Hebben jullie de MIUI 11-update al ontvangen?

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.