Renders Tonen Opvouwbare Samsung Galaxy Z Flip

Samsung-Galaxy-Z-Flip-render-0Er zijn renders opgedoken waarop de volgende opvouwbare smartphone van Samsung te zien zou zijn. We zien de Galaxy Z Flip duidelijk van beide kanten, waardoor we weer het een en andere te weten zijn gekomen.

De renders zijn gedeeld door de doorgaans goedgeïnformeerde website WinFuture. De Samsung Galaxy Z Flip zou een 6,7-inch opvouwbaar scherm hebben met een resolutie van 2636 x 1080 pixels. Net als bij de Motorola Razr zit de scharnier in het midden van het langwerpig scherm. Als je goed kijkt zie je boven in het scherm nog een kleine uitsparing voor de selfie-camera.

Achterop beschikt de Galaxy Z Flip over een dual-camera. Deze bestaat uit een 12MP reguliere lens en een 12MP groothoeklens. Naast deze camera zit een heel klein schermpje waarop simpele notificaties kunnen worden getoond.

Volgens de bron beschikt de smartphone intern over een Snapdragon 855 Plus-processor, 8GB werkgeheugen, 256GB opslagruimte en een 3300 mAh accu. De smartphone is volgens WinFuture al vanaf 14 februari verkrijgbaar voor een adviesprijs van 1500 euro.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.