Google Rolt Beveiligingspatch Maart 2020 Uit Naar Pixel-smartphones

google-pixel-3Google heeft de beveiligingspatch van maart 2020 uitgebracht. De update komt nu binnen op verschillende Pixel-smartphones, waarna de update ook naar smartphones van andere fabrikanten zal worden uitgerold.

Samsung rolde de beveiligingspatch van maart enkele dagen geleden al uit naar de Galaxy S20 Ultra, maar nu heeft Google de patch officieel uitgebracht voor de Pixel-smartphones van het bedrijf. De patch van maart 2020 komt nu binnen op de Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel 3a, Pixel 3a XL, Pixel 4 en de Pixel 4 XL.

De patch dicht weer enkele kwetsbaarheden in het besturingssysteem, maar Google heeft ook enkele verbeteringen toegevoegd. Zo zijn een aantal kleine problemen met de gezichtsherkenning van de Pixel 4 (XL) verholpen en moet de Bluetooth-verbinding van de Pixel 2- en Pixel 3(a) beter werken.

Je ontvangt een notificatie zodra de update voor jouw toestel klaarstaat of je kunt handmatig op updates controleren via ‘Systeem‘ -> ‘Geavanceerd‘ -> ‘Systeemupdate‘ -> ‘Controleren op update‘.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *