Pocophone F1 Ontvangt MIUI 12-update

Xiaomi-Pocophone-F1-roodGebruikers van de Pocophone F1 kunnen vanaf nu de MIUI 12-update downloaden. MIUI 12 is gebaseerd op Android 10 en brengt verschillende verbeteringen met zich mee. Ook installeert de update een nieuwe beveiligingspatch. De MIUI 12-update rolt ook al uit in Nederland.

Gebruikers van de Pocophone F1 kunnen elk moment een nieuwe update verwachten. De MIUI 12-update is gebaseerd op Android 10, waardoor functies van Android 11 nog ontbreken. Wel brengt de update een verbeterde interface, meer privacy-functies en de beveiligingspatch van september 2020 met zich mee.

De nieuwe interface maakt gebruik van helderde kleuren, vernieuwde icoontjes, nieuwe animaties en scherpere teksten. Ook is de donkere modus voor apps van derden aanwezig en kun je gebruikmaken van nieuwe gebaren. Daarnaast kun je meldingen van messaging-apps voortaan naar beneden trekken om het bericht in een drijvend venster te openen.

De MIUI 12-update rolt in fasen uit en je ontvangt een notificatie op je Pocophone F1 zodra je de update kunt downloaden. De update is 790MB groot.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.