Honor 50 Pro+ Krijgt Zes Camera’s En 120Hz Scherm

Honor werkt aan een nieuwe high-end smartphone waarvan nu mogelijk de specificaties zijn uitgelekt. Volgens de geruchten gaat het om de Honor 50 Pro+ die onder andere zal worden uitgerust met een Snapdragon 888-processor, een 120Hz scherm en zes camera’s.

Weibo-gebruiker Master Lu heeft een aantal foto’s geplaatst op de Chinese social media website Weibo. Hieruit blijkt dat Honor werkt aan de Honor 50 Pro+, een high-end smartphone met een 6,79-inch amoled-scherm. Dit scherm heeft volgens de bron een 1440p+-resolutie en een 120Hz verversingssnelheid. Intern vinden we een Snapdragon 888-processor, 8GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte en een 4.400 mAh accu. Deze accu kan met 67W snelladen en met 50W draadloos laden.

De Honor 50 Pro+ heeft in totaal zes camera’s. Achterop vinden we een vierdubbele camera met een 50MP hoofdlens, een 13MP groothoeklens, een 8MP telelens en een ToF-sensor. Voorop zit een dubbele selfie-camera met een 32MP en een 8MP lens.

Het is nog onduidelijk hoeveel de Honor 50 Pro+ gaat kosten en vanaf wanneer de smartphone verkrijgbaar is. Master Lu beweert dat Honor de Honor 50 Pro+ eind mei zal introduceren.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.