Beelden En Specificaties Van Xiaomi Redmi 10 Opgedoken

Bij een Aziatische retailer is een productpagina van de Xiaomi Redmi 10 verschenen. Op de productpagina staan een hoop details, waaronder specificaties, beelden en prijzen. De smartphone lijkt zoals we gewend zijn van Xiaomi een goede prijs-kwaliteitverhouding te leveren.

De website Techboilers heeft de productpagina gevonden bij de Singaporese retailer Courts. Volgens de retailer krijgt de Xiaomi Redmi 10 een 6,5-inch LCD-scherm met een Full HD+ resolutie van 2400×1080 pixels en een 90Hz verversingssnelheid. In het scherm vinden we een ronde uitsparing voor een 8MP selfie-camera.

Intern beschikt de Redmi 10 over een Helio G88-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte en een 5000mAh accu met ondersteuning voor 18W snelladen. De vingerafdrukscanner zit aan de zijkant en ook heeft de smartphone nog gewoon een 3,5mm koptelefoonaansluiting. De rear-camera bestaat uit een 50MP hoofdlens, een 8MP ultragroothoeklens, een 2MP macrolens en een dieptelens.

Bij de retailer staat een adviesprijs van 249 Singaporese dollar, omgerekend slechts 156 euro. Deze adviesprijs is goed mogelijk, want de Xiaomi Redmi 9 verscheen vorig jaar op de markt voor 149 euro.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.