“Samsung Galaxy Z Fold 4 Krijgt Toch Geen S Pen-slot”

Volgens eerdere geruchten zou Samsung de aankomende Galaxy Z Fold 4 uitrusten met een aansluiting voor een S Pen, maar de nieuwste berichten spreken dit nu tegen. De bekende tech-lekker Ice Universe schrijft dat Samsung deze aansluiting weglaat om de Galaxy Z Fold 4 zo dun mogelijk te houden.

Ice Universe is een goedgeïnformeerde bron die vaak juiste informatie deelt over aankomende smartphones. Volgens hem wil Samsung de Galaxy Z Fold 4 dunner en kleiner maken dan zijn voorganger. Hierdoor is het niet mogelijk om de behuizing te voorzien van een aansluiting voor de S Pen, zoals eerdere geruchten beweerden.

Opvouwbare smartphones zijn dichtgeklapt nog vrij dik. Het is dus logische dat Samsung de Galaxy Z Fold 4 dunner wil maken dan zijn voorganger. Ruimte voor een S Pen in de behuizing past dan niet bij dit plan. Wel zal de Galaxy Fold 4 ondersteuning krijgen voor de S Pen. Zo schrijft tech-lekker Mukul Sharma dat Samsung al is begonnen met de productie van een S Pen die specifiek op de nieuwe Z Fold 4 is gericht.

De officiële introductie van de Samsung Galaxy Z Fold 4 zal waarschijnlijk in augustus plaatsvinden. Wel verwachten we dat de komende maanden meer details uitlekken.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.