Nokia 3.4 Ontvangt Android 12-update

Google heeft Android 13 inmiddels uitgebracht, maar sommige mensen wachten nog steeds op de Android 12-update. Gebruikers van de Nokia 3.4 ontvangen deze update nu eindelijk. Android 12 brengt verschillende verbeteringen met zich mee.

Heb jij een Nokia 3.4, dan kun je elk moment een notificatie verwachten waarin staat dat je een nieuwe update kunt downloaden. Deze update werkt Android bij naar versie 12 van het besturingssysteem. Android 12 brengt verschillende verbeteringen met zich mee, waaronder het Material You-design waarbij de kleuren van de interface zich aanpassen aan de kleuren van de gekozen achtergrond. Ook zijn er meer privacy-functies toegevoegd en installeert de update de beveiligingspatch van juni.

De Android 12-update voor de Nokia 3.4 is 1,7GB groot en HMD Global rolt de update in fasen uit, waardoor het even kan duren voordat de update bij alle gebruikers is aangekomen. Heb je nog geen notificatie ontvangen dan kun je handmatig op updates controleren via de instellingen op de smartphone.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.