“Specificaties Van Gaming-Smartphone Asus ROG Phone 7 Gelekt”

De specificaties van de volgende gaming-smartphone van Asus zijn uitgelekt. Volgens de geruchten heeft de Asus ROG Phone 7 veel weg van zijn voorganger, maar krijgt de smartphone wel een krachtigere processor en een betere camera.

Asus brengt naast reguliere high-end Zenfone-smartphones ook smartphones op de markt die specifiek zijn gemaakt voor gamers. Deze smartphones verschijnen op de markt onder de ROG Phone-naam en beschikken doorgaans over “schouderknoppen” op de hoeken van de behuizing en een scherm met een zeer hoge verversingssnelheid. Specificaties van de Asus ROG Phone 7 zijn nu gelekt door tech-insider Digital Chat Station.

De ROG Phone 7 heeft volgens de bron een 6,78-inch OLED-scherm met een 165Hz verversingssnelheid, een 6000 mAh accu, een Snapdragon 8 Gen 2-processor, een 32MP selfie-camera en een driedubbele rear-camera met een 50MP hoofdlens, een 13MP groothoeklens en een 5MP macrolens.

De officiële introductie van de Asus ROG Phone 7-serie zal op 13 april plaatsvinden. Naast de reguliere ROG Phone 7 zal Asus ook de ROG Phone 7 Ultimate introduceren. De ROG Phone 6 verscheen in Nederland op de markt voor een vanaf adviesprijs van 999 euro.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.